Pecheresse je spontano fermentirano - Lambic pivo obogaćeno sokom breskve. A ovaj Lambic je zaista prava “breskva”! Ugodno piće za bilo koje doba dana.
Pecheresse je spontano fermentirano - Lambic pivo obogaćeno sokom breskve. A ovaj Lambic je zaista prava “breskva”! Ugodno piće za bilo koje doba dana.
Ovo delikatno pivo se dobiva dodavanjem 30% svježeg, čistog malinovog soka u Lambic, spontano fermentirano pivo. Fantastične arome maline s notama voćne kiselosti, vrlo elegantno i pjenušavo, no istovremeno i kompleksno. Tamno ružičaste boje s ružičastom pjenom. Preporuka uz jelo: Aperitiv; čokoladni deserti, cheesecake; sladoled s voćnim preljevima; kamenice, kavijar
Ovo delikatno pivo se dobiva dodavanjem 30% svježeg, čistog malinovog soka u Lambic, spontano fermentirano pivo. Fantastične arome maline s notama voćne kiselosti, vrlo elegantno i pjenušavo, no istovremeno i kompleksno. Tamno ružičaste boje s ružičastom pjenom. Preporuka uz jelo: Aperitiv; čokoladni deserti, cheesecake; sladoled s voćnim preljevima; kamenice, kavijar
Proizvodnja piva od jabuke seže unatrag u tradiciju predaka budući su ga još stari Kelti ispijali u izobilju tijekom festivala žetve. Iskustvo degustacije ovog piva s dodatkom jabuke sasvim je iznimno jer kombinira slatkoću jabučnoga vina s kiselinom karakterističnom za spontano fermentirano pivo – Lambic.
Lindemans Cassis je voćno pivo čija je baza spontano fermentirano pivo - Lambic, a zahvaljujući svojim aromama i nijansama tamno ljubičaste boje neodoljivo podsjeća na vino. Pjenušav i intenzivnog okusa s kiselo-slatkim završetkom, Lindemans Cassis neponovljiv je na nepcu.
Spontano fermentirano pivo - Lambic je jedna od najstarijih, a mnogi kažu i najbolja vrsta piva na svijetu, iako njegova karakteristična kiselost ne zadovoljava svačije nepce. Da bi se nadoknadila ta kiselost, naši preci odlučili su u lambic dodati šećer i tako se rodio Faro. Osobito cijenjen nakon tjelesnog napora, Faro nije samo lagano piće, on je više od toga, on je prava radost.
Spontano fermentirano pivo - Lambic je jedna od najstarijih, a mnogi kažu i najbolja vrsta piva na svijetu, iako njegova karakteristična kiselost ne zadovoljava svačije nepce. Da bi se nadoknadila ta kiselost, naši preci odlučili su u lambic dodati šećer i tako se rodio Faro. Osobito cijenjen nakon tjelesnog napora, Faro nije samo lagano piće, on je više od toga, on je prava radost.
Nakon Drugog svjetskog rata, neki Lambic pivari stvorili su novu metodu proizvodnje. Filtriranom Lambic pivu dodaju šećer, zasićuju ga s ugljičnim dioksidom i pasteriziraju. Ovaj “novi” Gueuze, koji se zatvarao običnim čepom za boce i bio dostupan u bočicama od 0,25l, razvijen je po toj istoj metodi proizvodnje, a u biti je zaslađena inačica tradicionalnog Gueuze Cuvée René piva koje je kiselkasto i nije zašećereno.
Ovo kiselkasto-slatko pivo je dobiveno dodavanjem svježih belgijskih višanja u hrastove bačve u kojima se nalazilo 6 mjeseci staro, spontano fermentirano pivo (Lambic). Time se potiče nova fermentacija a nakon dodatnih 8-12 mjeseci odležavanja u bačvama, dobiva se ovo delikatno, pjenušavo voćno pivo od višnje. Lindemans Kriek može poslužiti kao fino osvježenje ili aperitiv.
Ovo kiselkasto-slatko pivo je dobiveno dodavanjem svježih belgijskih višanja u hrastove bačve u kojima se nalazilo 6 mjeseci staro, spontano fermentirano pivo (Lambic). Time se potiče nova fermentacija a nakon dodatnih 8-12 mjeseci odležavanja u bačvama, dobiva se ovo delikatno, pjenušavo voćno pivo od višnje. Lindemans Kriek može poslužiti kao fino osvježenje ili aperitiv.
Gueuze Cuvee’ Rene’ je jedan od dragulja pivovare Lindemans. Sa svojom zlatno-žutom bojom, pjenušavošću i krasnim aromama “sherry”-a, ovo je kralj Lambic-Gueuz-a. Mješavina je 1/3 “starog” Lambica minimalno 2 godine starog te 2/3 “mladog” Lambica koji je star oko godinu dana, dozrijeva u velikim hrastovim bačvama i potom se puni u boce i zatvara “šampanj”-čepom, gdje se odvija sekundarna fermentacija. Nakon 6 mjeseci refermentacije u boci, poprima zlatno-žutu boju, te svoj kompleksni kiselkasti i uravnoteženi okus te svježi, suhi kiselkasti završetak.
Lindemans Kriek Cuveé René je tradicionalni kriek u svom punom sjaju i vjerojatno Lindemansov najkompleksniji proizvod. Ono što ovaj tradicionalni kriek čini posebnim jest da je pivo vareno s punim trešnjama. Jarkom crvenom bojom s blago ružičastom pjenom privlači pozornost, a zahvaljujući svojoj pjenušavosti i blagom kiselkasto-trpkom okusu, slovi kao idealan aperitiv i gasitelj žeđi.