Boon Geuze Mariage Parfait nastaje miješanjem 95% „zrelog“ Lambic-a koji je najmanje tri godine dozrijevao u hrastovim bačvama, te 5% „mladog“ Lambic-a koji mješavini pruža fermentabilne šećere i divlje kvasce. Mješavina se potom filtrira i hladi, a nakon punjenja u boce, boce se stavljaju u prostoriju s kontroliranom temperaturom (temperaturom fermentacije) kako bi došlo do sekundarne fermentacije u boci. Po sekundarnoj fermentaciji slijedi još dodatnih 6 mjeseci dozrijevanja u boci pri niskoj temperaturi, nakon čega je Lambic Geuze spreman za stavljanje na tržište. Ovo pivo je vrlo pogodno za daljnje odležavanje i rok trajanja mu je minimalno 20 godina!
Mekani kiselkasti okus ovog piva je u harmoniji s aromama koje je Geuze Mariage Parfait „izvukao“ iz hrastovih bačvi u kojima je dozrijevao. Tijelom dominira vanilija koju prati gorkasti retrookus klinčića, koji zatim preuzima glavnu ulogu. Nešto uzvišeno.