BeerTender

Postani BeerTender ili Pivski barmen!

Dobrodošli na stranicu za prijavu na besplatnu edukaciju za BeerTender-a.

Prijavite se

Kome je namijenjena ova edukacija?

  • Barmenima koji rade s pivom, pogotovo onima koji rade s craft pivima
  • Zaljubljenicima u craft piva koji bi se voljeli zaposliti u craft beer baru/pub-u
  • Ugostiteljskom osoblju koje želi naučiti više

Što dobivate?

  • Besplatnu, stručno vođenu edukaciju
  • Konkretna znanja, učenje i praktičan rad
  • Certifikat o završenoj edukaciji
  • Mogućnost zaposlenja

Mjesto održavanja i trajanje

Edukacija traje dva dana i održat će se u Rijeci - 11. i 12. ožujka 2023.

Sadržaj edukacije

  • Kategorizacija i tipologija piva
  • Higijena i održavanje sustava za točenje piva
  • Oprema za točenje, vrste bačvi i priključnih glava za bačve
  • CO2, Inertal, N2
  • Načini točenja i posluživanja točenog piva
  • Načini točenja i posluživanja piva u bocama/limenkama
  • Vrste i higijena pivskih čaša
  • Degustacija
  • Osnove Beer & Food pairinga
  • Kultura barskog stola i šanka

Tko vodi edukaciju?

Zvonimir Pelko - pivski sommelier, prvi Doemens Biersommelier na Balkanu i u jugoistočnoj Europi, certificirani Cicerone Beer Server, međunarodni pivski sudac te direktor i vlasnik tvrtke MAS plenum d.o.o. – vodeći uvoznik i distributer specijalnih "craft" piva i višegodišnji leader na hrvatskom tržištu u svojoj branši koji trenutno uvozi i distribuira craft piva iz više od 20 svjetskih zemalja, a u svom portfelju ima više od 600 etiketa piva iz različitih krajeva svijeta.

Najboljim polaznicima bit će ponuđen posao BeerTender-a u novom craft beer place-u koji se uskoro otvara u Rijeci.

Kako se prijaviti?

Sve što trebate napraviti jest na mail info@masplenum.hr poslati mail naziva "PRIJAVA ZA EDUKACIJU" te u mailu navesti svoje podatke ili scan ispunjene prijavnice:

  • ime i prezime,
  • adresa i kontakt telefon,
  • trenutno radno mjesto,
  • motivacijsko pismo u kojem ćete nam reći nešto o sebi i zašto bi baš vas trebali odabrati.

Prijave traju do 03. ožujka 2023. a broj polaznika je ograničen, stoga, požuri i prijavi se još danas,

Sretno!